Wednesday, October 2, 2013

SCHUMIZY PHOTOGRAPHY

Assalamualaikum wbt..

Dah lama rasanya tak menulis. Ada orang lagi ke yang baca dan melawat blog ni? hehehe

Ampun la.. internet kat rumah problem. life pun getting busier tapi inshaallah semakin meaningful. hari2 dapat pahala free sebab berkhidmat untuk suami. haha.. badan pun dah naik dengan bahagianya =P lemak menimbun. hahaha..

Btw, nak share 1 link..

Kalau ada any b2b need/tercari2 photography service untuk your big day, kindly like this page 

https://www.facebook.com/schumizyphotography ATAU click di sini

"Kepakaran kami adalah dalam merealisasikan impian bakal2 pengantin yang ingin mendapatkan kenangan FIRST CLASS semasa hari bahagia mereka dengan menawarkan pakej-pakej photography yang LENGKAP dengan yang penting IN YOUR BUDGET. Jadi, anda tak perlu pening kepala untuk mengisi borang pinjaman bank semata- mata untuk membayar khidmat kami. 

Kami akan membantu anda untuk merakamkan kenangan berharga ini agar anda dapat merasakan andalah raja dari segala raja yang paling berseri dalam majlis yang gilang gemilang. Kami juga menawarkan khidmat tips dan konsultasi PERCUMA tentang fotografi dan juga sesi-sesi perbincangan sebelum hari bahagia anda.

Jika anda berminat dengan untuk tahu dengan lebih lanjut tentang khidmat kami yang pasti akan memudahkan hidup anda ini, sila 'like' page kami

Inshaallah, there will be 10% off untuk setiap pakej. 


ape tunggu lagi, cepat2 'like' page ini dan nikmati 10% off untuk FIRST CLASS service ini. ^_^


seriously, dengan duit 10% off, banyak benda lain yang anda dapat cover contohnya hantaran, doorgift etc..


0 comments:

Post a Comment

Thank You !!