Tuesday, February 5, 2013

Warna Tema

Assalamualaikum wbt..


Huh, menakutkan rupanya bila ade ticker kat atas tu.. Makin lama makin kurang masa dia.. hehe.. lerrr, namanya pun countdown kan? =P

Actually menakutkan sebab persiapan semua ke laut.. haha.. banyak lagi tak buat ni. Now, tema masih takde lagi. haish, seriously tak tahu nak warna ape.. bukan takde langsung in mind. ade je but it't too much.. kalau banyak sangat nanti jadi tema belasah sajo..

huhu, tapi sekarang ni, tengah gila ngan barang warna2 baby pink and green turquoise. sesuai tak agak2?? ke dah out of date eh?


0 comments:

Post a Comment

Thank You !!